dimecres, 19 de febrer del 2014

Tot a punt per a l'inici del Festival Internacional de Circ

Demà comencen 5 dies trepidants per a la ciutat de Figueres. La capital de l'Alt Empordà acull el Festival Internacional de Circ, el qual en només tres anys s'ha convertit en un dels esdeveniments de referència del món del circ.

Això sí, dilluns passat ja es va donar el tret de sortida al Festival amb l'actuació de l'equilibrista i contorsionista Catalina Palma. L'artista xilena, de només 16 anys, va oferir diversos números d'equilibri extrem i contorsió a una quarantena de persones que es van aplegar al Castell de Quermançó de Vilajuïga. Va ser la primera actuació de Palma a Europa. Aquest fet és un tret distintiu del Festival, el qual intenta que les representacions que s'ofereixen siguin inèdites a Europa.

Catalina Palma durant l'actuació al Castell de Quermançó

Així doncs, l'actuació de l'equilibrista xilena va ser un petit tast que va servir per aixecar el teló de les activitats relacionades amb el Festival Internacional de Circ. A més a més de l'espectacle de dilluns, durant els 5 dies hi ha previst oferir una vintena d'activitats paral·leles i gratuïtes que l'organització ha proposat. "Entenem l'experiència del Festival d'una manera més àmplia, que no es limita al que passa a la pista: comença quan l'espectador coneix la nostra programació i dura, almenys, fins que torna a casa després de la funció" ha comentat Genís Matabosch, director del Festival.

SERVEIS ESPECIALS DURANT EL FESTIVAL

Un altre aspecte a remarcar és el servei especial de bus gratuït per assistir al Festival del Circ. L'Ajuntament de Figueres, Fisersa i TEISA han organitzat un servei de bus gratuït durant els dies de l'esdeveniment. El bus sortirà de la Plaça Catalunya de Figueres i anirà fins a la zona del Recinte Firal. El servei començarà una hora abans de cada espectacle i quan aquest finalitzi, amb una freqüència de pas d'un quart d'hora.

A més a més, des de RENFE aquells que hagin comprat una entrada pel Festival gaudeixen d'un 35% de descompte a l'hora de comprar qualsevol bitllet des del dia 18 fins al 26 de Febrer.

Així doncs, es posen facilitats per assistir al Festival tant a la gent de Figueres com als que han de venir de més lluny. Són, doncs, bons avantatges per assistir a un esdeveniment que es consolida any rere any.

Rubén Herranz Vieito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada