dijous, 24 d’abril del 2014

La #fimvilaseca completa el cartell amb gairebé cinquanta bandes

  La fira de música emergent completa el cartell amb gairebé cinquanta bandes que ompliran els escenaris de Vila-seca els propers 16 i 17 de maig. Entre els artistes que se sumen a la celebració de la 15a edició podem trobar un ventall d’estils que van de Canteca de Macao a Joan Colomo & i la Radiofórmula, passant per La Banda Municipal del Polo Norte o Pau Riba & Pascal Comelade. Cal comptar també amb els espectacles itinerants com LaDinamo, que pedalegen i toquen música sobre les seves bicicletes, o la Sidral Brass Band, que promet una festa embriagadora, sensual i enèrgica. Els més petits podran gaudir d’un espectacle d’estrena a càrrec de Roger Benet, que amb instruments poc convencionals farà participar a tota la família.
  Gràcies a FORCAT (Foment de la Rumba Catalana) a la Fira de Música al Carrer es podrà conèixer la rumba catalana més actual amb les actuacions de La Banda del Panda, Calvari o AiMarai. Tancaran la FiM els inclassificables Dj OGT & DJ Panko amb ballables remescles de música balcànica, rumba i diversió.
  

  Amb el concert íntim i profund de Nico Roig i de El Teatre Magnètic, arrencarà oficialment la programació de la FiM a la Sala Zero de Tarragona el dia 26 d’abril. Seguirà el 9 de maig a Barcelona amb un concert a la Sala BeCool, on el públic podrà gaudir del menorquí Leonmanso i dels barcelonins Tiger Menja Zebra. Aquestes dues festes de presentació seran d’entrada lliure i gratuïta, amb prèvia reserva a través del lloc web de la FIM.

  Per a més informació, podeu seguir les novetats per les xarxes socials, als perfils oficials de TwitterFacebookIntagramGoogle+ i Youtube.
MSC | 24/04/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada