dissabte, 25 de juny del 2016

«1, 2, 3 PER MOLTS ANYS Ei,GENT!»

Font: Ei,Gent!
A tothom li agrada fer anys. Quan passes tantes hores en un mateix espai i amb la mateixa gent et sents com casa, t’ho fas teu. Si aquesta entitat fa 25 anys, també és el teu aniversari. Dia de sorpreses, felicitacions, i molts somriures. La jornada del passat 4 de juny va ser per recordar, amb un ambient familiar. A les 15.30 arribaven pares, mares, nens i nenes disposats a jugar. La primera activitat del dia, una gimcana. Jocs tradicionals, el mocador, les tasses, pedra, paper i tisores gegants, ... quin fart de córrer! Va ser molt divertit. És una bona manera d’escalfar motors per la llarga tarda que quedava. Després el berenar, síndria i meló per agafar forces i cap a ballar al ritme d'Olives de Pagès. Saltar, ballar, cantar, ara fes una rotllana, grups de 5, fem un tren. A Banyoles en sabem molt d’això. El pavelló de la Draga estava ple de famílies, monitors i exmonitors per passar una bona vetllada.
El temps va deixar que Bufant Fort Street Band pogues fer la cercavila. Un llarg camí ben animat, ara agafem l’avió, el cangur i el patinet. Fem una polca tradicional per aquí i a la dreta i a l’esquerra. Va ser el moment de fer lloc el sopar. Moments de somriures i diversió. La gent s’anava afegint, el ritme de la música. Però s’havia de tornar, fent el tren pinxo de Banyoles, arribàvem al pavelló.

Ben engalanat, amb les taules parades. I la gent amb molta gana. Com és tradició abans de menjar s’ha de cantar! Així doncs, tots els monitors sobre l’escenari ensenyant una cançó de “cantaula”. Quin arròs més bo! Una vegada acabat el sopar, s’havien de bufar les espelmes. El moment més emotiu de la nit, els llums parats i moltes estrelles que brillaven dins el recinte. 1, 2, 3 PER MOLTS ANYS Ei,GENT! Tothom aplaudint. En aquest moment representants de les entitats de Coordinadora (Escambell, Fem Tram i La Traça) pugen a l’escenari i donen el regal. Molt bonic!
I va ser el torn de recordar, en David Martos amb l’ajuda de l’Arnau Torrent (exmonitors de l'entitat), van animar la festa fent memòria d’himnes d’alguns anys. Monitors, nens i nenes, exmonitors, tots cantant cançons que fan olor d'estiu. I per acabar, la cançó que sempre es canta quan s’acaben les colònies. A més d'un se li va escapar alguna llàgrima.


Per acabar la festa 2 concerts a càrrec de Roba Estesa i BlackKiss. Tots a moure l’esquelet, a fer baixar el sopar a ritme de folk català i rumba. I per tancar el Comitè de Dj’S va punxar alguns dels temes que sonen avui i sonaven ahir.

PER MOLTS ANYS MÉS per aquesta gran família!

Jana Soteras Melguizo

1 comentari:

  1. If you're looking to burn fat then you certainly need to try this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this keto diet, licenced nutritionists, fitness trainers, and professional chefs have united to provide keto meal plans that are efficient, painless, cost-efficient, and enjoyable.

    Since their launch in January 2019, thousands of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a good keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto meal plan diet.

    ResponElimina