dimarts, 10 de juny del 2014

INSTINT A SANT FELIU DE GUÍXOLS AMB DAVID TRUEBA & JORDI ÉVOLE

El projecte de conferències INSTINT surt de la sala BARTS a Barcelona per apropar la seva fórmula de coneixement + entreteniment al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.




La conferència del mes de juliol serà un dijous, en lloc d'un dilluns, i al festival d'estiu amb més tradició de Catalunya. Arrelat a Sant Feliu de Guíxols, el festival Porta Ferrada, impregna tots els racons de la localitat empordanesa de la millor oferta cultural en un aparador inigualable per gaudir plenament de totes les seves propostes.

Al Festival de la Porta Ferrada, serà l'escriptor i cineasta David Trueba presentat per Jordi Évole qui exposarà la seva visió del món actual. Amb el títol d'aquesta conferència, David Trueba vol fer al·lusió a la seva última pel·lícula "Vivir es fácil con los ojos cerrados" per a remarcar que tant des del periodisme com des del cinema i al mateix temps des de la televisió, tal i com fa l'Évole, es recorda que hem de viure amb els ulls ben oberts per tal de ser conscients de tot el que passa al nostre entorn.

Si voleu entrades premeu aquí: VIVIR CON LOS OJOS ABIERTOS.


Alex Cebrian Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada