dissabte, 14 de juny del 2014



JA SABEM MÉS DE L’(a)phònica!


El passat 29 de maig va tenir lloc la presentació de l’onzena edició del Festival de la Veu de Banyoles, l’(a)phònica. L’acte, que va haver de lidiar amb un dia plujós, va ser principalment exposat per Jordi Bosch i Batlle  ̶el regidor de Cultura, Patrimoni Cultural i Festes de l’Ajuntament de Banyoles ̶ i Francesc Viladiu i Illanas   ̶el director artístic de l’(a)phònica  ̶ .

La campanya d’aquest any per donar a conèixer el festival no podria ser menys original: el lema “VOTA APHÒNICA, EL MILLOR FESTIVAL”. Els organitzadors expliquen que aquest any el festival ha optat per basar-se en el discurs, emmarcat en una campanya electoral de festivals. Podeu veure’n l’espot al següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=XUPt3RralNI, i també algun altre tastet de la campanya que estan duent a terme a Banyoles https://www.youtube.com/watch?v=l-iTLTJOasI.

També, dins del marc de la presentació, vam poder conèixer finalment quins seran els artistes i les activitats paral·leles que es duran a terme a la capital del Pla de l’Estany entre el 20 i el 24 de Juny d’aquest any 2014, i que conformaran el festival.
Les actuacions, doncs, aniran de la mà de The Excitements, Sanjosex, La Iaia, Soledad Vélez, Vinyoli comentat, Radio Babel Marseille, Morgat Morgat i Nyam! Un tastet d’òpera. Els organitzadors expliquen que en total s’han programat unes quaranta activitats, entre actuacions i activitats paral·leles per a tot tipus de públics que durant cinc dies intensos ompliran la ciutat de propostes amb veus artístiques consagrades i emergents.

A banda dels artistes esmentats també podrem veure a Muchachito y sus compadres, Maria Coma, Germà Negre en acústic, les semifinals del 5è Campionat Estatal de Beatbox, Llibert, Kitsch a la Cova, Carles Belda i Marc Serrats, Jazz Machín, SSM BigHand feat. Laia Cagigal, la Gran Final del 5è Campionat Estatal de Beatbox, Miquel Gil i Pep Botifarra, Miguel Noguera, Micro-Zenit i Jorge Drexler. Podeu consultar tota la programació al següent enllaç http://www.aphonica.banyoles.cat/2014/ProgramacioOficial.aspx#


 



Megan Descayre



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada