diumenge, 1 de febrer del 2015

D'un curs a l'altre

Aquest post serveix de pont entre els cursos 2013-2014 i 2014-2015 de Gestió cultural, l’assignatura de tercer curs del bloc Cultura contemporània II, del Grau de Comunicació Cultural de la Facultat de Lletres, de la Universitat de Girona. 

Els autors d’aquest blog, els 39 estudiants que van cursar l’assignatura el curs 2013-2014, van publicar 138 posts i van tenir 6403 visites. 

Demà 2 de febrer de 2015, comencem les classes de l’assignatura del curs 2014-2015. I aquest blog tornarà a tenir vida gràcies a les cròniques que hi publicaran els 50 estudiants d’enguany. 

Hi podreu seguir el desenvolupament de les classes i els seus professors convidats, les ressenyes d’activitats culturals, d’esdeveniments artístics i literaris, el batec del món cultural, en definitiva, vist des d’una aula de la Facultat de Lletres, de la Universitat de Girona.

També ho podreu seguir a través dels perfils de l’assignatura en les xarxes socials, a Twitter: Gestió cultural UdG @GestiUdG, https://twitter.com/gestiudg, a Facebook: Gestió cultural Universitat de Girona, https://ca-es.facebook.com/gestioculturaludg

I, aquest any, a més, també es podran veure resultats de la bona feina dels estudiants de l’assignatura a la Viquipèdia, perquè encetem un Viquiprojecte pioner, de col·laboració entre la Facultat de Lletres i Amical Wiquimèdia.

Bon curs!
Mariàngela Vilallonga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada