dijous, 10 d’abril del 2014

Celebra els 15 de la FIM amb els grups del demà

  La Fira de Música al Carrer de Vila-seca arriba a la seva quinzena edició aspirant a donar-se a conèixer arreu del territori per allò que és: un punt de trobada per amants de la música creativa i avantguardista en totes les seves manifestacions i formes.

  Amb un públic ampli, diversificat i exigent, durant els dies 16 i 17 de maig, la FiM assumeix nous reptes per a satisfer les dues línies d’assistents a Vila-seca: d’una banda el públic general i, per l’altra, els professionals inscrits. Aquests darrers, element clau de la Fira i punt diferencial respecte a altres esdeveniments del mateix caire, són els que ajuden a difondre i projectar la música emergent programada a Vila-seca arreu del territori.

  El fet que la FiM ofereixi actuacions a l’aire lliure en un emplaçament urbà permet als professionals d’analitzar i avaluar les reaccions del públic. Aquest és un dels valors afegits de la Fira, ja que sovint els professionals no tenen l’oportunitat de veure la reacció del públic en un entorn tan entusiasta i popular com el que es troba, any rere any, a Vila-seca. En conseqüència, el valor afegit que això suposa garanteix el futur èxit d’aquestes propostes allà on es programin.

  La inscripció com a professional és gratuïta i, no només dóna accés a tots els concerts i a la jornada tècnica, sinó que també a altres serveis com el programa d’activitats professionals, el llistat de contactes, la gestió de l’allotjament o descomptes en el transport i al bar.

  El tercer cap de setmana de maig, Vila-seca aspira a ser l’epicentre de la música emergent gràcies a  la organització del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i FUSIC, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

  Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la FIM o bé seguir les novetats per les xarxes socials, als perfils oficials de Twitter, Facebook, Instagram, Google+ i Youtube.


MSC | 10/04/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada