dimarts, 22 d’abril del 2014

Bitó Produccions (Abstract)

  Bitó Produccions és una empresa que va néixer a Salt i que gestiona diversos esdeveniments culturals -especialment a Catalunya-, encara que particularment es dedica a la producció i gestió de diferents arts escèniques dirigides a partir d’un model mixt de gestió que va a cavall entre el model anglosaxó i l’europeu-continental.

  Des de la seva primera edició, el festival de teatre Temporada Alta ha anat creixent exponencialment, no només en nombre d’actuacions i participants, sinó que també ha augmentat el seu reconeixement arreu del món. Les línies de creació del Temporada Alta tenen com a objectiu obrir les portes de Catalunya i de l’Estat Espanyol al teatre independent, per tal d’esdevenir motor de creació escènica de les Comarques Gironines.

  El Temporada Alta compta amb un ventall molt ampli de propostes que reuneix a uns espectadors molt diversos amb els que contacta a través de plataformes comunicatives 2.0, que han esdevingut indispensables a l’hora de difondre la informació del festival i de contactar amb tot públic -per tot tipus de vies-, tant el que és consumidor habitual de teatre com el que no ho és.  Bitó Produccions té una idea molt clara: es tracta de crear i ampliar una necessitat. 
Grup TdB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada