dimecres, 16 d’abril del 2014

POL OMEDES TRIO A L’ATENEU BAR DE BANYOLES



El Taller de Música de Banyoles oferta una formació plural que inclou dues vessants de música: la clàssica i la moderna. Des del curs 1988-89 l’objectiu principal del Taller de Música és impulsar l’ensenyament de la música moderna i del jazz d’una manera alternativa. Altrament, organitza diverses activitats complementàries, com per exemple el Cicle de Concerts del Taller de Música, on podrem conèixer, d’aquí a uns dies, a Pol Omedes i al seu trio de jazz.  

Pol Omedes és un jove trompetista que va néixer a la província de Barcelona. Des de sempre ha estat altament influenciat per la música afroamericana, però sobretot per Ornette Coleman, el saxofonista, violinista i compositor nord-americà de jazz, considerat un dels fundadors de l’avantguarda jazzística.

Així, Pol Omedes, impulsat per l’entusiasme que li desperta la música de Coleman, ara es presenta amb el seu trio -una formació poc habitual quan parlem de jazz-, per interpretar una música personal i fresca.

La Ganadora (UnderPool, 2013) és el seu primer treball discogràfic publicat, i durant aquest any 2014 el podrem veure en diverses actuacions presentant aquesta darrera producció, per l’Estat Espanyol i Àustria.

Tots aquells que vulgueu conèixer millor a Pol Omedes i a la seva banda, o simplement vulgueu gaudir d’un concert de jazz en directe, esteu convidats el proper Dijous 17 d’abril al concert que oferirà de franc a l’Ateneu Bar de Banyoles. A les 21h, no hi podeu faltar!









Megan Descayre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada