dimecres, 2 d’abril del 2014

El Girona es retroba amb la victòria

El passat diumenge a Montilivi, el Girona de Pablo Machín va tornar a tenir encert de cara a porteria. El bon joc desplegat va servir per guanyar els tres punts a un rival directe com l’Alcorcón. Després de cinc derrotes consecutives, sembla que la il·lusió per la permanència torna a estar present en els jugadors i l’afició.

Des d’un primer moment, el Girona va portar la iniciativa del partit i al minut 3, Ortuño ja avisava. Aquest cop, el joc dels gironins era més directe, i les arribades per banda i contraatacs eren constants. El setge a la porteria defensada per Dani Giménez no s’ha aturat als primers minuts. L’equip madrileny no passava del mig del camp, però no va ser fins al minut 40 de la primera part que Gerard Bordas, el golejador de l’equip, inauguraria el marcador pels de casa. Una primera part engrescada, i amb el partit de cares, brindava als aficionats blanc-i-vermells pinzellades d’optimisme per una segona meitat que seria trepidant.

A la represa, semblava que l’Alcorcón sortia decidit a empatar el matx, però qui va aconseguir perforar la portaria rival va ser el Girona per mitjà de Timor. En un xut des de fora de l’àrea, el “10” blanc-i-vermell, posava el 2-0 al marcador. Els madrilenys no es van donar per vençuts, però tardarien vint minuts a escurçar la distància. Chema al 80 de partit feia el 2-1 i quedaven deu minuts de patiment local. Finalment, la lluita se la endur el conjunt de Machín que al 92 sentenciava amb un gol de Juanlu després d’una centrada mil·limètrica de Jofre.

El proper partit serà al Rico Pérez d’Alacant contra un altre rival directe com l’Hércules. El partit serà dissabte a les 18:00 hores i es podrà seguir per LaLigaTv.es

Per: Òscar Domínguez Sánchez