divendres, 18 d’abril del 2014

Diversió assegurada

Tortell Poltrona
Ahir es va inaugurar el Festival Còmic amb una gran gala al Teatre Jardí de Figueres amb la participació dels coneguts Pep Plaza i Toni Albà, l'últim Premio Nacional de Circo Tortell Poltrona, el Mago Pop i la parella peruana Hugo e Inés. La gala només va ser el principi de quatre dies en els que la ciutat de Figueres s'inundarà de riures i diversió. 

Avui, a partir de les 21 h, al Teatre Jardí Leo Bassi farà un recull de la seva trajectòria amb l'espectacle "The best of" . Per només 12€ es podrà gaudir d'una dosi de realitat, això si, amb humor. El dissabte 19, també a les 21 h, Joan Pera presentarà el seu nou monòleg "Fer riure és un art" (preu de l'entrada 12€). Per acabar el cap de setmana, el diumenge a les 21 h, "Concerto a tempo d'humore" amb Jordí Puntí i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Combinaran gags divertits amb les melodies clàssiques més famoses, creant situacions inversemblants. 

A més a més, s'ha habilitat l'Espai Citroën a la Rambla, on avui a les 18 h actuarà Tortell Poltrona (entrada 10€)  amb un recull dels seus millors números. El dissabte 19 d'abril, amb dues sessions, Hugo e Inés presentaran el seu espectacle "Cuentos pequeños" (12 h i 18 h) en el que combinen la mímica i els titelles. Un espectacle que desperta la imaginació de petits i grans, només per 6€. Finalment, des del divendres fins el diumenge, El Pais de Xauxa prensenta "L'home orquestra", el primer de Catalunya. 

El Festival Còmic s'escampa per tota la ciutat i es trasllada, també, a l'Antic Escurxador amb l'espectacle de la companyia Ponten Pie, premiada per la última edició del Festival de Tàrrega. Aquest i tots els altres espectacles són la millor manera de passar unes petites vacances i oblidar tots els problemes amb riures i diversió. 






Sara Carrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada