diumenge, 6 d’abril del 2014

Setmana de l’Activitat Física i la Salut


A partir de demà dilluns 7 d'abril més de dos mil escolars participaran en la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS) que se celebra a Salt.
Les activitats començaran demà amb una cursa al Parc del rec Monar, aquesta ja té prop de 700 inscrits, juntament amb els alumnes de 12 escoles i de 3 instituts de Salt. Aquesta Setmana de l’Activitat Física i la Salut està oberta a tots els ciutadans i ofereix activitats com la classe oberta de Zumba Fitness a càrrec de l’instructor José Montaño el dimarts 8 d'abril, al Passeig Ciutat de Girona.

Durant aquesta setmana es duran a terme una vintena d’activitats entre les quals podem destacar la pedalada al mercat o el tai txi txi kung, davant de l’Ajuntament, o la sessió de ball per a infants de p5. A més a més, hi haurà exposicions i sessions formatives sobre hàbits saludables, i fins i tot, se celebrarà un concurs de fotografia a Instagram de plats saludables dirigit a treballadors municipals.
Aquesta serà la cinquena edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut. La participació ciutadana ha anat augmentant al llarg dels anys, juntament amb la col·laboració de les escoles de la vila. La Setmana de l'Activitat Física i la Salut té programades activitats per a totes les edats, la majoria es faran a l’aire lliure per així acostar els hàbits saludables a tots els saltencs i saltenques.


Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada