diumenge, 27 d’abril del 2014

Crònica de la llegida de poemes de Joan Vinyoli

La diada d'enguany de Sant Jordi a Girona ha servit per homenatjar el poeta Joan Vinyoli. Des de la Casa de Cultura, Òmnium Cultural, l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona s'ha organitzat una llegida dels poemes del poeta barceloní.

La llegida ha tingut lloc a la plaça del Vi. Des de les onze del matí i fins a les dues del migdia diversos estudiants de Comunicació Cultural han llegit una tria dels poemes de Vinyoli com Tot és ara i res o El temps que s'atura. Els han acompanyat membres de la Casa de Cultura i cap al final s'hi han sumat diversos membres de l'òrbita política gironina.

El poeta Joan Vinyoli


Davant de l'Ajuntament s'hi aplegaven els assistents a l'homenatge i els curiosos que feien un parèntesi a la passejada per les parades de llibres per escoltar el recital. Fins i tot alguns d'ells s'han animat a llegir-ne un, ja que el recital era públic i tothom que vulgués podia pujar a l'escenari i formar part del recital.

El recital ha finalitzat pels volts de les dues del migdia, la presència dels assistents a la Rambla juntament amb el bon temps han ajudat que se li fes un merescut homenatge a Joan Vinyoli per Sant Jordi, l'any del centenari del seu naixement.


Héctor Cabrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada