divendres, 4 d’abril del 2014

Va de contes


Aquest dissabte dia 5 d'Abril se celebra a Salt la 17a Festa del Llibre Gegant. 
La Biblioteca infantil i juvenil d’en Massagran, organitza abans de setmana santa, aquesta festa popular al carrer Llarg. Un dia a l'any, la biblioteca surt al carrer per compartir amb petits i grans l'afició a lectura i a l'escriptura. Esperem que aquesta edició sigui tan popular com les altes, on s'hi han arribat a reunir més de quatre-centes persones entre petits, familiars, públic, mestres, col·laboradors i bibliotecàries de tot Salt.


Aquesta festa convoca a tots els nens i nenes del poble perquè escriguin un conte. Un cop hagin creat aquest relat, els petits escriptors hauran de buscar a un dels més de vint il·lustradors que hi haurà repartits per la plaça per què aquests els hi facin els dibuixos. Ja finalitzats els contes, totes aquestes petites ficcions formaran part de les històries d’un nou “llibre gegant” de la biblioteca de Salt.
Aquesta celebració tindrà lloc entre les de 10 i 14 hores d'aquest dissabte, on tota la família podrà gaudir d'un bon matí de lletres, de bona música i de molta festa.


Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada