divendres, 25 d’abril del 2014

ALBERT PLA A L’AUDITORI DE L’ATENEU DE BANYOLES


Albert Pla –al que imagino que tots coneixeu o n’heu sentit a parlar més d’una vegada– és un cantautor català nascut al 1966, popular per les seves cançons satíriques de denúncia social  i cantades amb un to burlesc que enganxa al públic que el segueix.

Albert Pla, però, no és un artista limitat a la creació d’aquest tipus de música tan particular que el caracteritza, sinó que també ha col·laborat amb d’altres autors com Quimi Portet o Quico Pi de la Serra, a més de participar en actuacions teatrals o en produccions cinematogràfiques com per exemple Honor de Cavalleria (2006), del polèmic director banyolí Albert Serra.

En aquests moments Albert Pla ens presenta Manifestación, el seu darrer treball, on l’autor explota la idea que el va inspirar: una persona atrapada en una manifestació eterna; involucrada en una protesta que no té final.

Manifestación, una història tràgica i alhora divertida que ofereix una visió diferent de la situació actual del país, es podrà veure aquesta nit a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. No us perdeu aquest concert únic de la mà d’un cantautor tan sincer i revolucionari com Albert Pla.






Megan Descayre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada