dimarts, 1 d’abril del 2014

Què és la Fira de Música al Carrer de Vila-seca?

Fotografia de Carles Llop
  La Fira de Música al Carrer de Vila-seca (FIM) és una fira de música professional que té lloc el mes de maig a la població tarragonina de Vila-seca. El seu objectiu és esdevenir un punt de confluència entre músics emergents, músics amb noves propostes, programadors i altres professionals del panorama musical dels Països Catalans. La FiM és elmercat de música emergent de referència a Catalunya que, definint-se des del principi des de l’esperit innovador i inquiet, manté els valors d’accés lliure a la cultura, d’interculturalitat i de diversitat d’estils amb què va néixer.
  La FIM va dirigida a professionals de la indústria cultural musical com, per exemple, programadors, mànagers, segells discogràfics, productores, altres festivals i cicles o mitjans de comunicació. Tot i això, també hi ha espai pel públic general. Tots aquells apassionats per la música, per la descoberta musical i per l’oci a l’aire lliure també en podran gaudir. Per tant, la FIM és l’aparador de la creació musical catalana més recent, a l’hora que és un mercat professional per als professionals de la cultura on troben les propostes per a completar les seves programacions i productes.
  
  La FiM està organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, FUSIC i amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

  Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la FIM o bé seguir les novetats per les xarxes socials, als perfils oficials de Twitter, Facebook, Intagram, Google+ i Youtube.
MSC | 01/04/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada