dilluns, 7 d’abril del 2014

Segon cap de setmana del Festival Strenes complert

Diem adéu a un cap de setmana mogut a la ciutat de Girona, ple de artistes coneguts degut al Festival Strenes el qual va començar el 27 de març i finalitza aquest diumenge, tot i que, el dia 30 de maig hi ha un esdeveniment que s’inclou dins el festival, el concert dels Amics de les Arts.

L’ambient ja va començar el dijous 3 d’abril, amb l’enregistrament en directe del disc de Miquel del Roig a l’Auditori. Va ser un gran espectacle ja que també va assistir-hi diferents convidats coneguts actualment, com ara Els Catarres, Txarango, Strombers entre altres. El divendres 4 d’abril, va tenir lloc una de les actuacions més esperades del cap de setmana, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès que estrenava el nou disc On seràs demà? al Teatre Municipal. Aquest espai va quedar omplert de gom a gom i tot el públic va quedar dret quan es va acabar el concert.  Acció, el grup juvenil de la temporada també va ser ben rebut a la Sala Tourmix. Aquest mateix dia, van actuar també Pau Riba i Pascal Comelade, Albert Solà i Renaldo & Clara. El dia següent, el dissabte, el grup de preferència era Blaumut que van enamorar a tot el Teatre Municipal. Però també van tenir un bon paper, Xavi Alías, el trio Sisa, Portet i Oliver i Joan Masdéu. Els espectacles de diumenge varen ser Fem Sonar les Musiquetes i Joan Alfred, Ljubliana & The Seawolf, Toni Beiro i als Jardins de la Mercè es va dur a terme el Projecte Mut.

Finalment, els artistes que s’esperen més per aquesta última setmana són: Orquestra Diversiones, Glaucs, Quico Pi de de la Serra, Mishima i The Mamzelles.


Alba Orra Bassas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada