dilluns, 7 d’abril del 2014

Al cinema guanya la comèdia

Durant el passat dilluns 31, dimarts 1 i dimecres 2, es va celebrar una nova edició de la Festa del Cinema la qual va superar la participació de l’any anterior (que va ser d'un milió i mig d’espectadors). La pel·lícula Ocho apellidos vascos ha estat la més vista, ja que la meitat dels espectadors que van anar al cinema van veure aquest film espanyol. La pel·lícula, que tracta sobre els tòpics que hi ha entorn els sevillans i els vascos és una comèdia que ha fet riure als qui odiaven aquest gènere, i que ha sorprès als qui ja n’eren fans.

En aquesta festa, durant la qual l’entrada al cinema només valia 2’90 euros, hi han participat 350 cinemes d’arreu de l’Estat.  Les raons per les quals hi ha hagut més participació són la bona publicitat de les edicions anteriors, i les facilitats que s’han donat als participants: els que ja s’havien inscrit anteriorment rebien la nova acreditació al correu electrònic i, a més, tant els vells com els nous acreditats podien comprar les entrades per Internet.

Pel que fa a la promoció Los miércoles al Cine, que s’acaba el proper 15 d’abril, ha fet que l’assistència a les sales es doblés i, per tant, molt probablement aquest tipus de promocions es continuaran fent. Aquest cop les rialles han inundat les sales, però sigui per plorar, patir o riure al cinema sempre hi hem estat tots benvinguts. A omplir les sales!




Irene Coll Rabell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada