divendres, 9 de maig del 2014

Els nadons pugen a l'escenari del Teatre Auditori de Granollers

Els nadons pugen a l'escenari del Teatre Auditori de Granollers

El Teatre Auditori de Granollers es prepara per tres dies intensos de teatre, amb tres ofertes ben variades que són destinades a públics diversos. La primera, aquest dissabte, l'obra de teatre 'Los hijos de Kennedy' de Josep Maria Pou (26 d'abril). L'endemà, diumenge, és el torn del singular 'Concert per a nadons' (27 d'abril), de la qual se'n faran tres funcions. La tercera, el concert 'Trio Ludwing' (dilluns 28 d'abril), que tindrà dues funcions.

Un concert singular i per a nens d'entre 0 i 3 anys
A partir d'una idea original de Paulo Lameiro, aquest diumenge 27 d’abril, a dos quarts d'onze, les dotze i les cinc de la tarda, la sala Gran del Teatre Auditori de Granollers acull aquest espectacle adreçat a nadons i infants de 0 a 3 anys acompanyats de les seves famílies, tota “una experiència única d’intercanvis i complicitats entre nadons, músics i familiars”. No es tracta de teatre musical, ni és una història o un conte que es desenvolupa. En aquesta proposta es busca el gaudi de la música compartida entre nadons i intèrprets, pares, mares i germans, avis i amics. Cada concert és una experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la música en i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

Concerts per a Nadons és una proposta artística que parteix de la implantació a Catalunya del projecte Concertos para Bebés, original de Paulo Lameiro (Cia. Musicalmente, Portugal). Per implantar aquest projecte El Canal-Centre d’Arts Escèniques de Catalunya va convocar una residència creativa dirigida a joves músics professionals formats a Catalunya. A la convocatòria es van presentar un total de 45 músics i ballarins dels quals Paulo Lameiro en va seleccionar 25. Un cop realitzada la selecció, es va iniciar una residència de sis mesos (de maig a octubre). Al llarg d’aquests sis mesos, Paulo Lameiro, músic i ànima del projecte, ha aportat els fonaments teòrics i la seva experiència en la realització de concerts i la comunicació amb aquest públic (0-3 anys) i les seves famílies i s’han realitat diversos tallers pràctics.






Jana Manzano Moreno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada