diumenge, 18 de maig de 2014

INSTINT: "COM PODEM VIURE MÉS ANYS?"

Bonaventura Clotet i Jose Corbacho al cicle INSTINT

Sota el títol "Com podem viure més anys?" el teatre BARTS acull, demà dilluns 19 de maig, la trobada entre el científic i l'actor.


"La vida és l'única malaltia de transmissió sexual amb un cent per cent de mortalitat", assegura el doctor Bonaventura Clotet. Conegut a tot el món per una llarga, brillant i perseverant trajectòria en la investigació de la Sida, les últimes descobertes l'han dut a confirmar que els afectats per aquesta malaltia, si no es tracten, envelleixen més aviat. D'aquesta manera, la seva recerca s'ha derivat ara en la de l'envelliment: com es pot perllongar la vida a les persones? 
Presentat per l'actor i director de cinema Jose Corbacho, que l'admira i amb qui manté una simpàtica complicitat, Clotet parlarà de la recerca que du a terme des de fa més de 30 anys. De manera entretinguda i dinàmica, aproparà els seus coneixements científics al públic assistent.Premeu aquí si voleu entrades per demà:


Recordeu que totes les conferències d'INSTINT tenen lloc a la sala BARTS (Av. Paral·lel, 62-Barcelona)Alex Cebrian Garcia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada