divendres, 2 de maig del 2014

II Fira Tèxtil i Botiga al Carrer


El Veïnat de Salt celebra aquest primer cap de setmana de maig la segona edició de la Fira Tèxtil i una nova edició de la Botiga al carrer. L'objectiu és recuperar l'essència de la Coma Cros i la importància que va tenir la indústria tèxtil en el desenvolupament de la ciutat.
La Fira Tèxtil està impulsada per l'Associació dels veïns del Veïnat de Salt i se celebrarà aquest cap de setmana. Al llarg dels dos dies es faran visites guiades al Veïnat, hi haurà espectacles, s'oferiran diversos tallers i es presentarà el llibre L'altra Comircrós, de Jaume Prat.

Pel que fa a la Botiga al carrer, es farà al llarg de dissabte i comptarà amb unes 80 parades, ja que s'han convidat diversos artesans. A més, també hi haurà un concert a càrrec del Coro Rociero Duendes del Camino cap allà les 17.00h.
Cal destacar que també el dissabte dia 3 a les 20.00h. Se celebrarà la primera passarel·la de moda “Veïnat Faishon Day”, seguidament els assistents podran gaudir d'un concert de Jazz a càrrec de David Poblete & Saltjazz.
Ja el diumenge dia 4 a les 14.00h. Hi haurà una fideuà popular.
No us podeu perdre un cap de setmana ple de moda i d'història, us hi esperem!


Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada