divendres, 9 de maig del 2014

JORGE DREXLER A L’(a)phònica 2014


Ja tenim més novetats del Festival de la Veu de Banyoles!

Els organitzadors van fer públic fa unes setmanes el cap de cartell de l’(a)phònica 2014, que serà Jorge Drexler. El cantautor uruguaià presentarà en un espai emblemàtic com és el Club de Natació de Banyoles el seu darrer treball: Bailar en la cueva (2014). El festival   ̶̶que tindrà lloc entre el 20 i el 24 de juny ̶  oferirà l’últim dia el concert de Jorge Drexler, a les 21h.

Jorge Drexler, que va néixer a Montevideo l’any 1964, és un cantautor guanyador d’un premi Òscar a la Millor cançó original l’any 2005, per la composició Al otro lado del río. També va ser guardonat l’any 2011 amb un Premi Goya a la Millor cançó original, per Que el soneto nos tome por sorpresa, interpretada i composada pel mateix cantautor.

Tots aquells que vulgueu gaudir del seu darrer treball ja podeu comprar les entrades del concert de Drexler, que tindrà lloc a l’Escenari Estrella Damm Club Natació Banyoles, i que ofereix unes vistes privilegiades a l’estany.

Bailar en la cueva és un disc molt esperat pels seus seguidors, ja que el seu últim treball d’estudi data del 2010. Encara que durant aquests quatre anys Drexler no ha deixat de compondre música, i ho ha fet per àmbits molts diferenciats com són el cinema, el ballet, aplicacions... El nou disc ofereix composicions molt rítmiques que compten amb l’estil més personal de Jorge Drexler i també amb la col·laboració de diferents artistes com Bomba Estéreo, Ana Tijoux, Caetano Velosa o Visitante de Calle 13.

Aquest concert, que tindrà lloc el 24 de juny a les 21h just al costat de l’estany, és l’única oportunitat que tenim de poder veure Jorge Drexler en directe a la comarca de Girona. No us ho perdeu! Recordeu que les entrades ja estan a la venda!







Megan Descayre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada