divendres, 27 de març del 2015

Elmini ha superat el primer cap de setmana amb molt d'èxit


 fotografia de Marc Planagumà
El primer cap de setmana d'Elmini ha estat un èxit. El dijous 19 de març, La Roda Musical es va afegir a l'aconteixement portant a l'escena olotina a Xevi SF i els Galls d'Indie a la Sala Torín on van presentar el seu nou disc Duermevela. També, es va projectar el documental Submergit o volant, que ens va mostrar el procés de gravació del disc i el viatge que van fer els components del grup. El divendres 20 de març, Pau Vallbé va obrir el festival amb una actuació en solitari al Teatre de l'Orfeó Popular Olotí. Seguidament, Joan Pons del Petit de Cal Eril; Mau Boada d'Esperit! i Joan Colomo van oferir un espectacle molt interessant amb tota una fusió de temes i instruments musicals. El dissabte 21 de març, es van dur a terme els concerts d'estar per casa en diferents pisos de la ciutat d'Olot amb Eduard Canimas, Qu4rt Pr1mera, El sobrino del diablo, David Soler, Clepsidra i Xevi Pigem que va presentar el seu nou disc De Desnudos i desconocidos. Al Teatre de l'Orfeó, Roger Usau va obrir el concert per donar pas a Eef Barzelay, líder del grup de folk independent nord-americà Clem Snide. Pel diumenge 22 de març estava previst fer el Primer Pícnic Musical al Parc Nou de 12 a 17h, a càrrec de Bárbara Hoestenberghe, però es va haver de suspendre pel mal temps.
     Parlar de mal temps no és el mateix que parlar de temps dolents. Per això, des de l'organització d'Elmini arriben les mostres de condol per les famílies i amics de la Mireia, l'Ariadna i l'Anna. Per aquest motiu s'ha decidit suspendre el concert de Xucu-pa i els concerts a la Plaça Major que estaven previstos pel dissabte 28. Els altres concerts es faran tal i com estaven programats. La música no omplirà mai el seu buit, però pot ajudar a mirar endavant, ha comunicat l'organització.
   Per avui divendres 27 de març s'espera l'actuació de Joana Serrat i Judit Nedderman a l'Orfeó, i per demà dissabte 28, els concerts d'Anchord al bar Bruixes i Maduixes i Adrià Puntí ha tornat per quedar-se al Teatre Principal. Adrià Puntí presentarà els seu nou treball discogràfic i la seva renovada formació: Adrià Puntí & The Bang Bang Band.
 
  
   Dins la programació del festival s'hi ha afegit una exposició de dibuixos de Martín Sard (Tatoo & Il·lustració), amb una sèrie anomenada Narragònia o terra de bojos a la cafeteria de l'Orfeó Popular Olotí. És un recull de vint dibuixos on els personatges mostren els seus pensaments d'una manera molt enigmàtica. Estarà oberta al públic fins el dia 29 de març.

                                                                                                                                                                     Teresa Palomeras 

http://www.elmini.net/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada