dijous, 19 de maig del 2016

Mazoni presenta el seu nou treball al Cicle Singulars

Mazoni arribava amb pas ferm a Palafolls per fer-nos gaudir d’un concert molt diferent de tots els que havíem vist fins ara a Singulars 2016. Les dues últimes setmanes abans del concert, Bang! Cultura- l’organització que s’encarrega del cicle- anunciava via xarxes socials que el concert no es realitzaria en format acústic sinó que Mazoni assistiria amb format de quartet elèctric. A més, Luthea Salom ja ens n’havia fet cinc cèntims minuts abans assegurant que, el grup, no ens deixaria indiferents.

Font: Bang! Cultura
La sala era força més plena que en altres ocasions però la mitjana d’edat es mantenia. Era evident que havia corregut la veu i alguns dels fans de la banda volien acudir a l’acte amb una raó de pes: Mazoni presentaria nou disc.
Comença el segon concert de la nit i la banda comença a esquinçar les cordes de les seves guitarres, les quals donarien lloc als primers acords de Quicksands, una cançó que forma part del seu nou àlbum “7 Songs for an Endless Night”. Els altaveus ressonen com mai ho havien fet en la trajectòria del cicle mostrant una barreja d’estils, entre els quals predomina el Rock And Roll.

Biologia és el segon tema de la nit, inclòs en el disc “Eufòria 5- Esperança” i llençat l’any 2004. Aquest ve acompanyat de cançons del mateix àlbum com Eufòria i de novetats recent sortides del forn com Never Push a Sailor, At war against, In my veïns o Golden Cage, del seu darrer disc.

L’inici de cada cançó es converteix en una injecció d’energia pura que engresca el públic, tot i que també sorprèn a molts altres que no eren conscients de com s’esdevindria la vetllada. Entre uns quants glops del seu Martini, un petit interludi i diverses cançons dels seus àlbums anteriors, noto com els decibels van pujant i com Jaume Pla -cantant i compositor de Mazoni- es comença a deixar anar dalt de l’escenari i ens convida a aixecar-nos.

Les ganes de ballar de la major part del públic assistent són inevitables així que alguns d’ells accepten la invitació de Jaume Pla i s’aixequen de les seves cadires per gaudir de l’última cançó de la nit; A.I.L.O.D.I.U.

Alba Botella Giró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada