dilluns, 25 d’abril del 2016


CaixaForum Girona

CaixaForum Girona és un dels centres socials i culturals més destacats de Girona. Està ubicat en el barri vell de la ciutat, més concretament en el carrer Ciutadans. És un espai arquitectònic emblemàtic destinat a manifestacions culturals, popularment conegut com la Fontana d’Or. (Per més detalls sobre la història de Fontana d’Or consulteu la crònica Fontana d’Or alias CaixaForum Girona, unespai emblemàtic de la cultura catalana.)
Com cada any, el centre ofereix una àmplia i diversificada agenda social, cultural i educativa. Les exposicions, els tallers educatius, els festivals de música, els cicles de conferències i els espectacles de teatre i dansa són algunes de les moltes ofertes d’activitats que se’ns posen a l’abast.
 
L’edat ja no és un impediment, hi ha de tot per a tothom! El Quiric és un ordinador interactiu amb el qual els més petits podran crear un món de formes, sons i colors. L’activitat és disponible del 3 d’octubre de 2015 al 31 de desembre de 2016. I és gratis! Un altre taller dedicat als més petits de la casa és Encaixos. Petites històries de geometria. el qual és disponible el 30 de gener, 20 de febrer i 16 d’abril del 2016. En aquest taller, gràcies a l’ordinador màgic, el Quiric, les tres formes geomètriques bàsiques, el quadrat, el cercle i el triangle prenen vida i ens expliquen petites històries.
 
Unes de les millors activitats de l’agenda de CaixaForum Girona a les quals no podeu faltar són les exposicions temporals. Aquest any, del febrer fins a l’agost el centre ens posa a l’abast les següents exposicions: Invents, idees que canvien vides que es pot visitar del 10 de febrer al 29 de maig de 2016, Poemes visuals. Joan Brossa i Chema Madoz disponible del 12 de febrer al 28 d’agost de 2016 i L’art mochica de l’antic Perú. Or, mites i rituals. disponible del 26 de febrer al 29 de maig del 2016.
 
Feu clic aquí per accedir a la pàgina web de CaixaForum on trobareu totes les activitats culturals i socials que es fan.
 
Georgiana Ramona Ionita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada