divendres, 1 d’abril del 2016

ESTRENA "STRENES"

La música és un plaer pels nostres sentits i sembla que a Girona ho tenen clar. Per quart any s’obrirà el teló d’un festival que ha anat guanyant força en els últims anys, el Festival Strenes, on diferents músics catalans aprofiten per presentar el seu nou treball o fer el final de gira. Són unes dates màgiques per a Girona. Del dissabte 2 d’abril fins diumenge 24 d’abril es podrà gaudir de bona música i d’intèrprets de renom com Macaco o Els Catarres, però també es tindrà l’ocasió de sentir altres cantautors menys coneguts.
El concert inaugural es durà a terme el dissabte 2 d’abril al terrat de l’Oficina de Turisme del Pont de pedra. Bé és cert, però, que el grup que iniciarà el festival és una incògnita. Com l’any passat, l’organització vol jugar amb el factor sorpresa i no se sabrà fins a l’últim moment quin grup pujarà al terrat per interpretar les primeres notes del festival. De totes maneres, l’organització ha deixat caure algunes pistes gràcies a una predicció del temps presentada per Tomàs Molina, qui va dir que el Cometa Halley passaria per Girona la tarda del 2 d’abril. Aquest cometa no té trajectòria amb la Terra fins al 2061, però aquí hem pogut descobrir un doble joc de paraules, i és que el nou disc de Love of Lesbian es titula El poeta Halley. Per tant, podríem intuir que el grup de pop-rock català serà qui inauguri el Festival Strenes, fins i tot alguns mitjans de comunicació ja ho han publicat en forma de notícia, però l’organització del festival assegura que ells són la font oficial i que no diran res fins al dia de l’estrena.
El 2 d’abril hi ha un altre esdeveniment important. No patiu. El concert inaugural del Festival Strenes no coincidirà amb el Barça-Madrid de futbol. Segons l’organització, el concert del grup sorpresa començarà a les 18:30 i té una durada prevista d’una hora. Temps suficient per poder anar després cap a casa o a un bar per poder gaudir del Clàssic que, recordem,  comença a les 20:30.

Així, no hi ha excusa vàlida per no ser al Pont de Pedra, a la Rambla o a un lloc proper on se celebra el concert d’inici del Festival Strenes el proper dissabte 2 d’abril. Com en els últims anys, tots els grups i cantants ens seguiran meravellant amb bona música i bones cançons. Gaudim, doncs, d’aquest festival de la bona música.

Aquí podreu veure tots els cantants i grups que participaran en el Festival Strenes d'aquest any:

Josep Coll Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada