dijous, 7 d’abril del 2016

Dissabte passat per aigua

El festival Sismògraf aquest cap de setmana ha fet trontollar Olot. El dissabte era el dia amb més espectacles, amb lloc per la dansa al carrer, la dansa acrobàtica, la vídeo-dansa... Però per mala sort, es van haver de cancel·lar les actuacions matinals al carrer. No obstant, la tarda va seguir en moviment, no hi va haver problema, sobretot per l’actuació de les 16:30 al Club Natació Olot, on l’aigua va ser la protagonista de l’espectacle.

Les joves nadadores del Club Sincro Mataró van tenir l’oportunitat de mostrar la disciplina esportiva i artística, fent-se un lloc al festival. Es volia demostrar, que la dansa no només es pot ballar al terra, sinó que dins l’aigua es poden crear meravelles.

L’ambient humit i calorós dins la piscina coberta del club, et posava totalment en la situació només entrar. Les joves, entre 4 i 16 anys, al anar sortint, de diverses edats i alçades, portaven una vestimenta especial, banyadors de colors roses i blaus, i algunes en actuacions individuals, negres. El maquillatge de les seves cares, era espectacular, i tot i manejar-se i moure’s per l’aigua com sirenes, el maquillatge seguia al mateix lloc.

Les nadadores, van voler demostrar que hi ha diferents maneres de ballar i que dins l’aigua es pot transmetre el mateix que fora. Individualment i col·lectivament, les joves van anar sortint per fer les seves actuacions i entre les gotes d’aigua, les acrobàcies i els moviments sincronitzats, el públic no parava d’aplaudir.

Cal destacar, que, el dissabte, tot i la pluja, va ser el dia amb més públic i que les actuacions que es van fer al vespre, a la mateixa hora que el clàssic del Barça-Madrid, van ser d’aforament ple.

El Sismògraf, una vegada més, a demostrat que la dansa pot arribar a tothom, sigui de la manera que sigui, ja que cos en tenim tots i és l’eina que fan servir tots els ballarins.




Alba Orozco Ventolà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada