dissabte, 15 de febrer de 2014

32e Saló del Còmic de BarcelonaA poc a poc es van desvetllant les primeres informacions sobre el 32e Saló del Còmic de Barcelona, 32 ja! Doncs bé, a causa de la coincidència en la data amb un altre esdeveniment d'alt interès mundial com és el Gran Premi de F1 de Montmeló, l'organització del Saló ha decidit ajornar una setmana la seva posada en marxa i així evitar complicacions tant als assistents, com a la gent de premsa i convidats. D'aquesta manera, el Saló del Còmic de Barcelona arrencarà el dijous 15 de maig i finalitzarà el diumenge 18 de maig.

La coincidència d'aquestes dates amb la celebració del Gran Premi de F1 de Monstmeló, que tindrà lloc del 9 al 11 de maig, provoca que les places hoteleres i d'allotjament a Barcelona tinguin una alta ocupació en aquestes dates, a més de patir un significatiu augment en les tarifes, situació que afecta també als vols i altres mitjans de transport .


L'organització del certamen, pensant en la comoditat i en els costos per als visitants, expositors i convidats, ha decidit endarrerir una setmana la seva celebració, que així no coincideix amb cap altre gran esdeveniment a la ciutat que alteri l'oferta habitual d'allotjament i viatges. A més, les dates de dijous 15 al diumenge 18 de maig estan en ple període lectiu, no coincideixen amb cap pont que buidi les grans ciutats, a més de ser el primer gran festival cultural i lúdic de la ciutat a la primavera.


Aquest dimarts es farà la roda de premsa de presentació del Saló on, en part, es coneixerà el cartell definitiu. Us mantindré informats. Més informació al meu blog clicant en aquest enllaç lazonamuerta-cine.blogspot.com


Ferran Ballesta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada