divendres, 28 de febrer del 2014

Soul seixantero per iniciar el Black Music Festival

Arriba a La Mirona la novena edició del Black Music Festival, ininterromput des de la primera edició el 2006. Carregat de música negra, vestirà Girona de Soul durant tot el mes de març.

Marina Bbface and the Beatroots van ser els encarregats d'iniciar el festival en una actuació a Perpinyà on van presentar el seu primer treball Time to Begin.

Qui aixecarà el teló en terres gironines serà la veu de Koko Jean-Davis. Moçambiquenya i nord-americana d'adopció s'ha envoltat d'una banda de luxe per retre homenatge a les grans veus del soul.





Els The Excitements arriben a La Mirona amb tot una pila de concerts arreu d'Europa a les esquenes i exportant els vestigis del so Motown. La banda catalana s'ha fet un lloc en l'escena compartint espai amb els ja veterans The Pepper Pots.

Amb la veu punyent i descarada de Koko al capdavant, aporten a l'escena musical catalana el ritme àgil i vertiginós del Soul dels seixanta. Cantant a l'amor propi i al desamor, els The Excitements obriran la novena edició del Black Music Festival. 





Héctor Cabrera Valera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada