divendres, 21 de febrer del 2014

El que fa un Goya

El passat 9 de febrer Vivir es fácil con los ojos cerrados, de David Trueba, estava nominada a 15 Goyas i en va guanyar 6 de les categories més importants, entre ells el de millor pel·lícula. El film tracta d'un professor dels anys seixanta que viatja a Almería amb el seu cotxe, i dos entranyables acompanyants més, per conèixer l'autor de les cançons que utilitza per ensenyar anglès als seus alumnes, John Lennon. El viatge que emprendran, però, acabarà essent molt més important que la seva meta.

Tot i que quan es va estrenar a 131 sales a finals d'octubre no va tenir un èxit notable, des de la setmana passada s'ha inclòs a la cartellera de 148 sales per aprofitar la publicitat que suposa el resultat aconseguit a la gran gala del cinema espanyol. A més, quan va ser estrenada, la campanya de Los Miércoles al cine encara no es feia. Així doncs, podem esperar una rebuda més càlida per part del públic gràcies a la nova publicitat i a l'opció de poder veure la pel·lícula per un preu més assequible.

Si voleu gaudir d'aquest exemple de bon cinema espanyol teniu una segona oportunitat. Per cert, està basada en una meravellosa i inspiradora història real, la de Juan Carrión.


Irene Coll Rabell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada