dimecres, 26 de febrer del 2014

Agenda de març de la Casa de Cultura

Són moltes les activitats que es duen a terme a partir d’aquest mes de març a la Casa de Cultura.

El mes comença amb un cicle titulat “ Art i Malaltia. Una mirada a través de la pintura”. És un cicle de 4 sessions que comencen el dimarts 4 de març, on a traves de la pintura es parlarà  de quatre grans artistes com son Goya, Van Gogh, Caravaggio i Munch, i es tractarà la seva obre influïda per les vicissituds personals.

El mateix 4 de març es projectaran els documentals “501” i “Carmelitas al S. XXI” de Laia Fàbregues. A les 20:00h a l’aula Magna.

El dimecres 5 es projectarà la pel·lícula documental “Benvinguda a casa” d’Estar Bertran i Anna Cañigueral a les 20:00h a l’Aula Magna.

El dijous 6 representació de l’obra de teatre “Dones, a l’altra cara del mirall”. De la companyia Increixendo. A les 20:00h a l’Auditori Viader.

El divendres 7 Jordi Molina, Perepau Ximenis i Quartet Insòlit presentaran el seu nou disc “ A la Sirga”.  A les 20:00h a l’Auditori Viader. El preu de l’entrada és de 3 euros i l’aforament és limitat.

El dijous 13 comença un cicle sota el títol “És el sionisme na religió?” dirigit per Jordi Sidera. Es reflexionarà sobre el sionisme. Són 3 sessions gratuïtes. A les 20:00h.

El divendres 14 concert de Vernau Mier Quintet. A les 20:00h a l’Auditori Viade. El preu de l’entrada és de 3 euros i l’aforament és limitat.

El dimecres 19 de març comença el cicle Comunicació i Mitjans, professorat per Miquel Giménez. El curs consta de 10 sessions i dura de 18:30 a 20h. El preu és de 60 euros.

El divendres 21 Carles Marigó presenta “Concerts Ibèrics”. A les 20:00h a l’Auditori Viade. El preu de l’entrada és de 3 euros i l’aforament és limitat.

El divendres 28 Concert concurs Internacional Maria Canals. A les 20:00h a l’Auditori Viade. L’entrada és gratuïta però  l’aforament és limitat.

El dissabte 29 dins el festival Strenes, Feliu Ventura, presentarà fins l'infinit. 20 Anys en directe. A les 21:00h a l’Auditori Viade.

Per a més informació http://www.casadecultura.org/


Marina Duocastella Sala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada