dimecres, 19 de febrer del 2014

S'acosta el Festival Strenes de Girona

Comença el compte enrere pel Festival Strenes de Girona. Dins de les dues setmanes que el festival proposa, diferents artistes catalans i del moment poden estrenar els seus discs, projectes o gires. L’element que emociona més el seu públic és el gaudir de les novetats dels diferents artistes. Aquestes noves incorporacions seran presents a la gira d’aquest any en diferents parts del país.


El festival, actualment, té diferents espais estables com l’Auditori de Girona, l’Auditori de la Casa de Cultura, la Sala Tourmix, la Sala Planeta, El Cercle, el Teatre Municipal de Girona entre altres. També hi ha espais que any rere any van canviant. A banda dels concerts que omplen aquestes sales i teatres, s’organitzen diferents activitats relacionades amb la cultura a l’entorn de la ciutat de Girona.


Enguany doncs, el Festival Strenes tindrà lloc del 28 de març al 13 d’abril. Alguns dels artistes que en formaran part seran Gerard Quintana, Joan Colomo, Oques grasses, Els Pets, Macedònia, Txarango, Miquel del Roig, Joan Dausà, Blaumut, Mishima, The Mamzells, Els Amics de les Arts entre molts d’altres. 



Alba Orra i Bassas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada