dilluns, 10 de febrer del 2014

X-TRIAL a Barcelona (Palau Sant Jordi)


Toni Bou segueix imbatible... 
El diumenge 9 de Febrer es va celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona la tercera prova del X-TRIAL. Els participants van ser: Toni Bou, Jeroni Fajardo, Adam Raga, Takahisa Fujinami, James Dabill, Albert Cabestany, Loris Gubian i Jorge Casales. 
El dia va començar amb una primera passada per les zones per part de tots els pilots la qual va servir per desqualificar els dos pilots darrers de la classificació(en aquest cas van ser Jorge Casales i Loris Gubian). La resta de pilots semifinalistes van tornar a fer una altra volta a les zones per veure qui es classificava per la gran final (els finalistes van ser: Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany i James Dabill). 
Aproximadament a les 5 de la tarda, les portes del Sant Jordi es van començar a obrir perquè la gent pogués anar agafant lloc per veure la gran final. 
La jornada va ser molt intensa i va tenir moments de molta eufòria i tensió; Toni Bou va liderar en solitari al només penalitzar 1 peu respecte als 9 i 15 punts d’Adam Raga i d’Albert Cabestany, els quals van ocupar el segon i tercer graó del podi, no sense abans fer emocionar el públic per la proximitat de punts que van tenir durant tota la carrera. Al final de la jornada però, Raga va ser el pilot qui va brodar més bé les zones i el qui va poder aconseguir el segon graó del podi.
Per altra banda, el quart classificat va ser l’anglès James Dabill, el qui tot i fer unes molt bones fases de classificacions, a la gran final no va poder aguantar el ritme dels seus rivals.

Finalitzada la jornada va tenir lloc l’entrega de premis i la celebració corresponent dels pilots guanyadors. 
Els espectadors també van fer molt bé la seva feina, ja que el públic va donar en tot moment un plus extra de forces amb els seus ànims i, durant tota la prova no va parar de donar empenta a tots els pilots fet que els corredors solen agrair molt. 
Així, amb l’X-TRIAL de Barcelona acabat, la classificació provisional del campionat és: 1. Toni Bou (60p); 2. Albert Cabestany (39p); 3. Adam Raga (36p); 4. Jeroni Fajardo (24p); 5. James Dabill (23p). 
Vistos els punts veiem que tant el segon com el tercer classificat estan quasi amb igualtat, i alhora, el quart i el cinquè estan amb tan sols un punt de diferència. 
Els darrers pilots intentaran lluitar per les posicions de podi? Qui s’endurà la plata, Cabestany o Raga? Algú serà capaç de plantar-li cara a l’imparable Toni Bou? Totes aquestes preguntes les podrem resoldre a la propera prova de l’X-TRIAL que es celebrarà a Itàlia, Milà, el dia 15/03/14. Que ningú s’ho perdi!

Salut i benzina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada