dissabte, 22 de febrer del 2014

Amics, rialles i disfresses


Falten poques hores perquè s'iniciï la rua de Carnestoltes i la vila de Salt ja fa olor de festa i xerinola. Fa bon dia i sembla que el temps es portarà bé, és per això que s'ha d'aprofitar la jornada, s'ha de sortir a passejar i s'ha de gaudir de la festa. Les terrasses dels bars estan força plenes i ja es comença a veure a petits i grans amb les seves millors disfresses i el seu millor somriure. Ja està tot preparat per aquesta tarda, només falta ultimar els petits detalls i anar a la rua amb moltes ganes de passar-ho bé.



La Comissió de Festes de Salt amb la col·laboració de diverses entitats del municipi i l'Ajuntament de Salt, són els organitzadors d'aquesta rua de Carnestoltes.
En aquesta comitiva hi poden participar les entitats com qualsevol altra associació o colla d’amics. Els interessats en participar-hi van haver d'omplir el full d’inscripció que s'adjuntava amb les bases de participació a la rua i calia entrar el document al Registre d'Entrada de l’Ajuntament abans del dia 7 de febrer de 2014. La reunió informativa pels responsables de les colles inscrites es va celebrar el passat dijous 13 de febrer a les 20.00h a l'aula de formació del 1r pis de la Factoria Cultural Coma Cros.



En definitiva, les activitats de Carnestoltes de la Vila de Salt comencen avui, dia 22 de febrer a les 17.00h. A la plaça de la Coma Cros, allà hi haurà la concentració de carrosses i comparses. Ja a les 18.00h. Es donarà el tret de sortida a la rua. Aquesta anirà direcció l'Era de Cal Cigarro, passant pel Carrer Major. Esperem que petits i grans es diverteixin i la rua de Carnestoltes sigui, com cada any, una festa familiar i molt bonica.
No us la podeu perdre, us hi esperem!

Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada