divendres, 14 de febrer del 2014

Museu d'Art de Girona

El Md’A és un museu que va ser fundat el 1976 al costat de la catedral. En el museu s’hi pot observar per ordre cronològic l’art gironí a través d’èpoques i estils successius: el romànic, gòtic, renaixement, barroc, realisme, modernisme i noucentisme.
He escollit seguir aquest esdeveniment ja que és interessant reforçar la cultura que ens envolta i, més el gironí que és allà on vivim ja que molta gent no sap ni de l’existència d’aquest museu. El Md’A porta a terme moltes activitats, com per exemple: visites guiades, activitats familiars, sortides culturals, conferències  entre altres esdeveniments.
Dissabte 15 de febrer es farà una visita cultural, una exposició anomenada: Viatges i viatges. De Colom als comtes de Peralada, a la Biblioteca del Castell de Peralada. Aquesta exposició el que fa és mostrar diferents visions de viatges en la perspectiva dels viatgers que tenien la inquietud de conèixer un món nou, als romàntics del segle XIX. El visitant pot descobrir aquestes visions de diversos indrets del món, segons l’objectiu i la formació dels protagonistes: des del naturalista, fins al geògraf, passant pel cartògraf, l’escriptor, el noble o el militar.
Algunes d’aquestes experiències es veuen enriquides amb imatges que han esdevingut rellevants per a l’estudi dels monuments i de les antiguitats. Per tant, crec que és molt bona activitat per dur a terme un dissabte amb bona companyia ja sigui amics, familiars o coneguts.
www.museuart.com


Bibiana Motos Amores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada