divendres, 21 de febrer del 2014

EL SOPAR DELS IDIOTES!

EL SOPAR DELS IDIOTES! 
Si us agrada el bon humor atents al Sopar dels idiotes!
Una obra de Francis Veber, dirigida per Josep Maria Rabassa!

Un clàssic de la comèdia teatral contemporània. A l'entorn d'un sopar i a través de l'humor descobrirem qui juga el paper més idiota. Qui té l'etiqueta d'idiota o aquells que es creuen intel·ligents? Però, no és una simple comèdia, és a més, una crítica dels rols que estableix la societat.

Francis Veber és un dramaturg, cineasta i guionista francès, considerat un dels millors directors de comèdia francesa. El sopar dels idiotes, és una de les seves obres més reconegudes. Per la qual va rebre 3 César: millor guió, millor actor i millor actor secundari. Ha estat representada desenes de vegades i fins i tot s'han fet versions cinematogràfiques. La primera el 1998, pel mateix autor i protagonitzada per Jacques Villeret i Thierry Lhermitte i la segona, el 2010 un remake estadunidenc dirigit per Jay Roach "Dinner for Schmucks".

El director que aquest cop s'atrebeix amb l'adaptació de l'obra, Rabassa, ja és un veterà de la Sala Cabanyes. Ha dirigit obres com "No et vesteixis per sopar", "ER-Actrius" o "Carnaval".

Sinopsis
Una colla d'amics organitzen periòdicament un sopar al qual conviden la persona més estúpida que han conegut, per tal de riure-se'n. Els sopars solen ser un èxit, fins al dia que un dels organitzadors desconvoca el que s'ha de celebrar a casa seva per una lumbàlgia... i rep la visita inesperada de l'idiota convidat. Al llarg de la vetllada s’acaba posant en evidència els qui es creuen massa llestos i s’estableix empatia amb el personatge de l’idiota.

Pròximes estrenes:

Divendres, 21 de Febrer 2014
Dissabte, 22 de Febrer 2014
Diumenge, 23 de Febrer 2014
Diumenge, 2 de Març 2014

No us perdeu "La fàbrica" a M1 (Maresme digital) 

M1, Maresme digital "La fàbrica"http://m1tv.xiptv.cat/la-fabrica/capitol/dijous-13-de-febrer-de-2014#.Uv4EwKWCelo.facebook
Venda d'entrades http://entrades.salacabanyes.cat/Temporada-2013-2014/Espectacle/ShowId/227

Trini Franco Maimir


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada