dissabte, 15 de febrer del 2014

"Què pensa David Fernàndez?"

L'entrevista al diputat al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, obrirà les portes al nou cicle d'entrevistes en profunditat que tenen com a objectiu conèixer a fons persones significatives en diversos àmbits com la cultura, la comunicació, l'empresa, la política, la recerca i els esports entre d'altres, que organitza l'Ateneu Barcelonès.

David Fernàndez és cooperativista en l'àmbit de finances ètiques i membre de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya. Col·labora a Vilaweb, Media.cat, Massala, Diagonal o Carrer i a la premsa basca, als diaris Berria i Gara. Per altra banda, és membre de la Coordinadora Catalana a la Prevenció de la Tortura, de l'associació Entrepobles i del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Integrant de la junta del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals i del centre cultural Euskal Etxea de Barcelona. Pel que fa a l'àmbit polític, a les eleccions municipals del maig del 2011 va concórrer a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

L'entrevista tindrà lloc el proper dimarts 18 a 2/4 de 8 a la sala Bohigas i anirà a càrrec de Gemma Galdon, doctora en Polítiques Públiques de la UB i Ignacio Martín Blanco, periodista i politòleg. L'acte el presentarà Bernat Dedéu, membre de la junta directiva de l'Ateneu Barcelonès.


Núria Olivé Montrabeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada