divendres, 28 de febrer del 2014

Subhasta solidària a Càritas Garrotxa

Art Solidari. Els artistes de la Garrotxa amb Càritas

Durant tot un mes, Càritas Garrotxa, amb l'ajuda de Can Trincheria, organitza una subhasta d’obres d’art que uns 140 artistes garrotxins han donat en favor de la tasca de l’entitat. Les obres estaran exposades en quatre espais de la ciutat i el públic podrà apostar per aquelles obres que siguin del seu interès.

"Els artistes de la Garrotxa amb Càritas". Càritas Garrotxa organitza una subhasta solidària contínua d'obres d'artistes garrotxins amb la finalitat de recollir fons per desenvolupar els seus programes d'atenció a les persones. Les obres, més de 150, es troben exposades en quatre seus: Centre Cultural els Catòlics, Centre Excursionista d'Olot, Capella de Sant Ferriol i el local del C/dels Sastres, 9 d'Olot.

L'exposició, l'entrada de la qual és gratuïta, tindrà lloc del 28 de febrer al 22 de març i es podrà visitar amb un horari de dilluns a divendres de 2/4 de 7 a 2/3 de 9, i els dissabtes de 6 a 2/4 de 9. La inauguració tindrà lloc el dia 28 de febrer a les 7 de la tarda al teatre d'Els Catòlics, i a continuació es visitaran totes les seus. Podeu consultar els artistes col·laboradors, les obres i el funcionament de l'exposició en aquest enllaç 

Us convidem a col·laborar tot visitant l'exposició.

Romina Martí Cost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada