dijous, 20 de febrer del 2014

Museu d’Art de Girona
Benvolguts nois/ es!
El Md’A és un museu que ens ofereix una àmplia formació cultural a nivell gironí a través d’èpoques i estils successius: el romànic, gòtic, renaixement, barroc, realisme, modernisme i noucentisme. El Md’A presenta diferents activitats de les quals jo us en proposo una de molt divertida per fer amb família o amb els amics.
Aquest dissabte 1 de Març es farà una visita cultural al Museu Diocesà de Solsona, pou de gel i Olius. Tindrem amb nosaltres un guia excepcional: Jaume Bernades, director del Md’A i del Museu Diocesà de Solsona, qui ens acompanyarà en la nostra visita al museu i el pou de gel, al centre de la ciutat, per desplaçar-nos a Olius desprès de dinar.
Allà coneixerem l’església romànica i la seva cripta única, la necròpolis neolítica i el cementiri modernista, obra de Bernadí Martorell, i d’una gran importància singular.
  •      La sortida es farà des de l’estació d’autobusos a les 7:30h del matí.
  •           Preu socis: 55€; no socis: 62€
  •          Les inscripcions es faran entre el 10 i el 26 de Febrer a la Secretaria de l’Associació d’Amics del Museu d’Art o bé, trucant al telèfon: 972-22-47-66.

És una activitat organitzada pels Amics del Museu d’Art de Girona.

Bibiana Motos Amores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada