dilluns, 24 de febrer del 2014

L’equip canari talla les ales al Girona

Després de guanyar de manera contundent (6-0) a un equip en promoció d’ascens com el Lugo, i deixar bones sensacions pel que fa al joc de l’equip, el Girona va caure aquest cap de setmana contra la Unión Deportiva Las Palmas per dos gols a un. Amb la derrota, l’equip de Javi Lopez cau fins a la penúltima posició de la taula, però només a dos punts de l’Alcorcón que es troba fora de la zona de descens de categoria.

Timor i Valerón en una jugada del partit de diumenge.- Vavel.com

La 27ena jornada de la Liga Adelante es presentava per al Girona com una oportunitat de sortir de les últimes posicions de la taula si s’assolia la victòria. Ortuño era la referència en atac de l’equip gironí i Juncà ocupava l’extrem esquerra avançant la seva posició després que David Garcia tornés al lateral, una vegada complert el seu partit de sanció.
L’inici del partit va estar marcat pel respecte mutu entre els dos equips. Els locals intentaven portar el pes del partit però un Girona ben ordenat en defensa va agafar les regnes del matx ràpidament. El davanter blanc-i-vermell, Ortuño, era qui aportava el perill a la porteria defensada per Barbosa, però Migue de cap i Bordas en alguna arribada aïllada, també posaven setge a la porteria canària.
D’altra banda, el perill a Las Palmas arribava de les botes de Valerón, qui va obligar a intervenir a Becerra en diverses ocasions.

La segona part va ser totalment diferent des d’un bon principi. Javi Lopez donava entrada a Jandro i Matamala i es va veure una altra cara del Girona. L’equip gironí
dominava fins al punt que al minut 70, Gerard Bordas feia el 0-1 pel Girona. Amb el gol, l’ex del Villareal es convertia en el màxim golejador de l’equip amb set gols.
El partit s’havia posat de cares i veient el joc de l’equip les expectatives eren immillorables. El tècnic canari, Sergio Lobera, va introduir canvis que van ser claus per capgirar el marcador. Asdrúbal primer (75’) i Masoud després (89’) van aconseguir donar la volta al resultat i posar-lo de cares pels locals que passaven a dominar l’encontre 2-1. Sense marge per reaccionar, l’últim gol dels canaris va ser com un gerro d’aigua freda per a les aspiracions Girona. Una derrota amarga que deixa als de Javi Lopez amb 30 punts i empatat amb el cuer, l’Alavés.

El proper enfrontament del Girona FC serà contra el Córdoba CF el diumenge 2 de març a l’Estadi de Montilivi, Girona, a les 17:00h.