divendres, 14 de febrer del 2014

3r Festival Internacional de Circ a Figueres

L'últim cap de setmana de Febrer torna a Figueres el Festival Internacional de Circ. Enguany serà la tercera edició del Festival, el qual oferirà als espectadors, durant 5 dies, diverses activitats relacionades amb el circ. Les activitats es realitzaran a la Gran Carpa situada al Recinte Firal de Figueres entre els dies 20 i 24 de Febrer, ambdós inclosos.
En aquest tercer any el Festival es consolida i oferirà més números i, hi haurà més de 60 artistes de 14 països diferents. 
La contorsionista Nord-Americana Jordan Mc Knight.

Els 22 números del Festival es reparteixen en dos espectacles: el Blau i el Vermell. D'una banda els espectacles Blau tindran lloc el Dijous 20 i  el Dissabte 22. D'altra banda, els Vermell es produiran el Divendres 21 i el Diumenge 23. Alhora que els diferents artistes actuen, aquests són puntuats per un jurat de directors de circs importants, els quals decideixen els premis oficials de l'esdeveniment. 
El Diumenge els artistes seleccionats de cadascun dels dos espectacles conformen l'anomenat Espectacle d'Or. En finalitzar aquest últim espectacle tindrà lloc l'Acte de lliurament de Premis. 
Els trofeus oficials del Festival són els Elefants d'Or, Argent i Bronze, els quals estan inspirats en la figura de l'artista Salvador Dalí. 
Per a més informació podeu anar al lloc web del Festival: 

Rubén Herranz Vieito


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada