dissabte, 1 de març del 2014

INSTINT: CONEIXEMENT + ENTRETENIMENT


INSTINT és el primer projecte conjunt entre Andreu Buenafuente, Albert Om i TheProject. Unes conferències dirigides al gran públic que sumen coneixement i entreteniment.

La temporada passada INSTINT s'estrenava com un projecte innovador i interessant amb la intenció de mostrar un altre punt de vista de les coses, amb sentit comú i ètica. Va ser tot un èxit, amb més de 8.000 espectadors i el cartell d'entrades exhaurides en pràcticament totes les conferències.

A finals de febrer Albert Om i Andreu Buenafuente, responsables del projecte, van presentar part de la programació d'aquesta temporada. Albert Om va destacar que el format de conferències és idoni ja que "l'única manera de transmetre coneixement és a través de l'entreteniment". Andreu Buenafuente va afegir que "aquest és un dels projectes que més il·lusió els fa", ja que es tracta d'una proposta "transversal i oberta a tothom".

Gerard Piqué serà l'encarregat d'inaugurar les conferències del 2014, el 3 de març a la Sala Barts de Barcelona, acompanyat del periodista Joan Maria Pou i amb el títol "Futbolistes vs. Periodistes". El 7 d'abril serà el torn de Lluís Llach, presentat per Albert Om i amb el títol "Aprendre. De Verges a Palmarín"; i el 19 de maig serà Bonaventura Clotet qui, presentat per José Corbacho, respongui l'interrogant "Com podem viure més anys?".

Ferran Adrià, Eduard Punset, Teresa Forcades, Ada Colau, Albert Sánchez-Piñol, Xavier Sala i Martín, Kilian Jornet, els germans Roca, Risto Mejide, Jordi Évole i Ana Pastor són alguns dels ponents que van participar a l'edició anterior.

Així doncs, estigueu atents, encara queden moltes conferències per confirmar. INSTINT torna a la càrrega!


Alex Cebrian Garcia

                                                                                                                               
                                                                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada