dilluns, 3 de març del 2014

Nova edició de Girocamping al Palau Firal

Del 6 al 9 de març arriba al Palau Firal de Girona la segona edició de Girocamping, La Fira dels Càmpings i Parcs de Vacances, amb 140 expositors, un 26% més que l’any passat. Els visitants podran trobar informació sobre més de 340 càmpings de tot l’estat i, comparant amb l’any passat, destaca l’increment de participació estrangera.

Una fira pensada per tothom: professionals, amants de la natura, activitats a l’aire lliure i pels més petits. A part de l’exposició dels diversos estands, amb material campista, bungalows, caravanes, etc. Durant el dijous i divendres s’han organitzat workshops, xerrades, ponències i taules rodones sobre temes pioners del sector. El cap de setmana està pensat per un ambient més familiar, amb activitats lúdiques com: pintures, esports, música, inflables, desfilada de mascotes i una gincama solidaria entre altres. A més a més, es sortejarà 50 nits en un bungalow entre el públic.

Girocamping dona la possibilitat d’assistir de forma gratuïta sol·licitant l’acreditació (professional o visitant) aquí. Al mateix enllaç podreu trobar la programació, tant de les jornades professionals com d’animació, dels quatre dies de fira.


Estefania López Gil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada