dilluns, 3 de març del 2014

Les novetats més esperades del Festival Strenes 2014

El Festival Strenes de Girona té com a protagonistes molts artistes catalans que estrenen un nou disc o projecte, o bé aquells que comencen una nova gira. Són molts els grups de música que esperen aquest festival per promocionar-se o per començar una gira plena d’èxits. Expliquem alguns dels exemples:

Mishima, amb quinze anys de repertori i amb una plenitud artística actual, estrena al festival l’àlbum l’Ànsia que cura, amb algun canvi de so i de ritme respecte els anteriors treballs. Els Pets, un dels grups més coneguts a Catalunya, presenta Àrea Petita, un disc amb un registre pop que ha estat nominat als Premis Enderrock. Gerard Quintana continua la seva carrera en solitari amb el projecte de Tothom ho sap, continua amb el seu registre de rock i inclou algunes cançons que va produir amb Sopa de Cabra. Joan Dausà també estrena nou disc, un treball amb molt esforç després de l’èxit de Jo mai mai, el seu antic disc creat fa tres anys. En aquest projecte es veu Dausà molt més crescut. Els Amics de les Arts tenen els seus fans i espectadors a l’espera de l’estrena oficial del seu quart disc, Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, un registre que segueix la línia dels treballs anteriors. Un dels grups que ha crescut molt ràpidament durant el passat 2013 ha sigut Oques Grasses, els osonencs que han revolucionat les festes majors. A partir de demà a les 12 hores del migdia, ja es pot descarregar el seu disc per Internet i el presentaran al festival. El seu segon disc és anomenat Digue-n’hi com vulguis.

Hi ha molts més grups que estaran aquestes dues setmanes presentant a la ciutat els seus treballs. El Festival Strenes de Girona és una bona oportunitat per donar a conèixer diferents i nous grups o bé per presentar projectes realitzats amb molt d’esforç.



Alba Orra Bassas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada