dimarts, 4 de març del 2014

Derrota amarga i lesió d'un referent

Una nova desfeta del Girona de Javi Lopez com a local, redueix una setmana més les oportunitats de sortir de la zona de descens al conjunt gironí. Els blanc-i-vermells, després de perdre contra a Las Palmas per 2-1 la setmana passada, confiaven en reprendre una nova ratxa de victòries a l’estadi, però finalment va ser el Córdoba CF qui es va endur els tres punts de terres catalanes (0-1).

Isaac Becerra va haver d'abandonar el camp en ambulància després d'una topada amb Arturo.- www.sport.es

De cares al partit contra els andalusos, el Girona FC no presentava gaire canvis a l’alineació titular i els primers minuts dels de casa van ser molt bons. Gerard Bordas en estat de gràcia, i el ja habitual Ortuño, aportaven arribades i perill a la porteria defensada per Saizar.
El bon moment del Girona es va veure truncat per la lesió d’Isaac Becerra. En un xoc fortuït amb un jugador del Córdoba, el porter gironí va quedar estès a terra i van haver d’endur-se’l a l’hospital amb ambulància. Això va deixar tocats als jugadors i l’estadi va quedar emmudit. El joc dels de Javi Lopez va perdre fluïdesa i perill i els andalusos van aprofitar el moment per acostar-se a la porteria que passava a defensar Jorge Palatsí. Amb el 0-0 s’arribaria al descans.

Els primers compassos de la segona part van estar marcats pel bon joc dels gironins, que semblaven revitalitzats. Es tornava a posar setge a la porteria del Córdoba CF i els més de 8.000 aficionats de Montilivi veien més a prop la victòria local que la visitant. Però tot intent de la davantera blanc-i-vermella topava amb Saizar.
D’altra banda, “Chapi” Ferrer”, que s’estrenava a la banqueta del conjunt andalús, donaria entrada al davanter Xisco que finalment decantaria la balança de l’encontre a favor dels de Còrdova al minut 66 (0-1). El partit no tindria gaire més història i amb aquest resultat s’arribaria al final del matx.

La setmana vinent el Girona FC s’enfrontarà al Sabadell en un derbi català de moltes necessitats pels dos equips. El partit serà a la Nova Creu Alta el dissabte a les 20:00h.