dimarts, 4 de març del 2014

Una cartellera d'Oscar

Des de fa unes setmanes i fins ara, em pogut gaudir de les cartelleres de més qualitat de la temporada. A finals i principis de cada any s’estrenen la majoria de pel·lícules nominades als Oscar. Aquesta setmana podem veure les que han tardat més a arribar a les sales, com Her, Philomena i Nebraska, nominades a millor pel·lícula i potser menys conegudes pel públic. Tot i que a la majoria de cinemes es troba a faltar Dallas Buyers Club, aquest fet pot canviar ja que, el passat diumenge es va emportar l’Oscar a millor actor principal per Matthew McConaughey i millor actor secundari per Jared Leto.

Un altre fet a destacar, és la reestrena de Gravity, que va arribar a les sales el passat 2013 i que ara torna a causa de les deu nominacions i els set premis que ha acabat guanyant als Oscar. Gravity ha estat una de les triomfadores dels Oscar gràcies, sobretot, als premis tècnics però també ha aconseguit el de millor director per Alfonso Cuarón. Aquest film de ciència ficció no és el que sembla si només pensem en el seu gènere ja que, tot i les impressionants imatges de l’entorn i els efectes especials, és una pel·lícula sobre les pors i la superació humana.

El cas de Gravity el podem assimilar al de Vivir es fàcil con los ojos cerrados (protagonista de l’anterior post), ja que totes dues han estat reestrenades gràcies a les seva participació en premis de prestigi i han pogut aprofitar-ho per ser presents durant la campanya Los Miércoles al Cine, que de ben segur les ajudarà a ampliar el seu públic.


Si voleu donar una oportunitat a les pel·lícules que han aconseguit estar nominades als Oscars, tot i haver estat realitzades amb un pressupost més baix que els seves contrincants, o voleu aprofitar la reestrena d’una de les triomfadores dels premis, aquesta és la vostra setmana. Aneu al cinema!

Irene Coll Rabell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada