dimarts, 4 de març del 2014

Una segona oportunitat per a veure a Montserrat Carulla al Teatre Auditori de Granollers.

Les entrades per la sessió de diumenge 18 de maig de l'espectacle "Iaia!", amb Montserrat Carulla, estan exhaurides, i el Teatre Auditori de Granollers ha decidit obrir una nova sessió el dijous 22 de maig a les 21 h. Les entrades ja són a la venda!
Davant de l'èxit obtingut per la venda d'entrades de Iaia!, s'ha obert una nova sessió perquè el públic de Granollers i del Vallès Oriental no es quedi sense poder gaudir d'una obra on Montserrat Carulla s'acomiada dels escenaris.
Mirant la fitxa tècnica de Iaia! és difícil imaginar un adjectiu més adequat que familiar. L'autor i director és Roger Peña; l'àvia protagonista està interpretada per la gran Montserrat Carulla, la seva mare; i el noi és Aleix Peña, el fill del Roger i nét. de la Montserrat. El repartiment es completa amb la jove Vicky Luengo, un dels valors en alça del teatre català.

La nova obra de Peña després de l'èxit de la magnífica “Poder absoluto” vol ser una comèdia alhora tendra i àcida en la que planen temes com la importància dels sentiments, la sinceritat i el poder de les ganes de viure enmig de la infinitat de problemes que ens assetgen.

Però Iaia! és sobretot un gens dissimulat homenatge d'un fill a la seva mare i per extensió a la important figura familiar de la matriarca. Una divertida història sobre una iaia pera punyetes addicta a la orxata i a les noves tecnologies que boicoteja la vida sentimental del seu nét.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada