dijous, 6 de març del 2014

Convocatòria anual 2014: bossa de suport a la producció local en arts escèniques i musicals no professionals “Granollers A Escena”. Aquesta convocatòria té com objecte promoure la producció artística de música, cors, teatre, dansa, circ i altres disciplines escèniques no professionals a la ciutat.
Granollers Escena, S.L. aposta pel Centre Cultural com a principal espai de referència per al suport i la presentació de projectes locals no professionals amb 
els següents objectius: 
D'una banda acollir iniciatives socials i culturals provinents de la societat civil local i promoure una cartellera estable d’espectacles locals no professionals. D'altra banda, prestar serveis d’assessorament i suport en matèria de creació i producció d’espectacles, i facilitar recursos tècnics i infraestructurals. Per últim difondre l’activitat que s’hi porta a terme en l’equipament.

Aquest projecte facilita als grups locals un espai d’assaig, sales de reunions i de treball i un magatzem. Tot això per tal de fer la seva feina el més fàcil possible. 

Aquesta bossa d’ajuts compta amb 6.000 € per a aquells projectes que requereixin 
indispensablement un suport abans de l’estrena per fer front a les despeses de producció, fent possible així dur a terme el seu espectacle.

El Teatre Auditori de Granollers li posa cara i ulls a aquest projecte d'ajudes a grups locals per a tal d'impulsar la cultura local. El seu suport es basa en cedir els seus espais, crear la bossa d'ajuda, organitzar i guiar als grups novells, entre d'altres moltes accions.


Jana Manzano Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada