dimarts, 18 de març del 2014

Esport i solidaritat


Us agrada anar a córrer? Aneu sovint a curses populars? Voleu passar una bona estona, fer esport i, a més a més, ser solidaris? Doncs si és així, aquesta és la vostra!
El pròxim dissabte dia 22 de març se celebra a Salt la III Cursa Popular – Fundació Les Vetes. El preu de les inscripcions és de 7 euros.



Si voleu participar, heu de saber que la cursa es divideix en dos recorreguts: el de 10 km, on hi haurà un avituallament a la meitat de la ruta, i el de 5 km. La cursa passarà per les Deveses de Salt i cal dir seran circuits no urbans.

Recorregut de 10 km.


Recorregut de 5 km.


A partir de les 8 del matí es donarà el tret de sortida a aquesta diada esportiva, amb l'obertura de les inscripcions i el lliurament de dorsals. Si voleu participar i no voleu esperar al dissabte 22 de març per apuntar-vos, podeu anar a la següent pàgina web i fer-ho online:
El punt de sortida de la cursa estarà davant de la Factoria Cultural Coma Cros, al carrer Sant Antoni nº1 de Salt, davant la Biblioteca Iu Bohigas.
Oficialment i, a les 10 del matí començarà la III Cursa Popular – Fundació Les Vetes.
Tots els que hi participeu podreu gaudir d'un entrepà i un obsequi. És bo saber que durant la diada hi haurà animació a càrrec dels Amics dels Gegants de Salt i la Banda del Rec.

La Fundació Les Vetes és qui organitza aquesta cursa popular, que ja va pel seu tercer any, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salt, la Factoria Cultural Coma-Cros i el Consell Comarcal del Gironès.

No us ho penseu gaire i veniu a Salt a passar un bon dia acompanyats d'amics, fent esport, i el més important sent solidaris! Us hi esperem!

Anna Molas i Sagué.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada