dijous, 27 de març del 2014

Dos minuts condemnen el Girona a Gijón (3-1)

Segon partit de Pablo Machín a la banqueta del Girona que va acabar amb una contundent derrota del equip blanc-i-vermell a Gijón. L’Sporting va donar molt poques opcions al cuer de la categoria i a la primera part semblava tot enllestit. Dos minuts fatídics van enfonsar als gironins després que Ortuño -amb un gran gol- empatés el gol de Lekic.

Pablo Machín sorprenia tothom sortint d’inici amb una variable tàctica molt diferent de la utilitzada fins ara. El tècnic numantí va alinear tres centrals –Ramalho, Richy i Migue- i dos carrilers –Juncà i Iván López-. En els primers minuts els dos equips es van tenir molt de respecte, però ben aviat l’Sporting demostraria el seu potencial ofensiu en constants arribades a la porteria defensada per Isaac Becerra. Lekic va obrir la llauna al minut 24 de partit després d’una gran desmarcada pel centre de la defensa. Els gironins van respondre ràpid en una de les poques arribades que van tenir, i Ortuño al 33’ no va perdonar després d’un bon xut a l’escaire dreta de Cuéllar (1-1).
L’alegria balnc-i-vermella no va durar gaire i en dos minuts per oblidar, Scepovic i Lekic van fer pujar un 3-1 al marcador que no es mouria en tot el partit. Totes dues jugades desafortunades, i un Becerra que no va tenir un bon partit, van sentenciar el matx a favor de l’Sporting de Gijón (3-1).
A la represa i sense gaires canvis, el Girona va intentar posar un plus d’intensitat per capgirar l’encontre, però la segona part no va tenir gaire història. Alguna arribada aïllada i sense gaire perill van marcar els compassos del segon temps. Jandro ho va intentar, i Juncà per l’esquerra va ser el jugador més incisiu del conjunt gironí. A més de la derrota, la nota negativa va ser la lesió del davanter Ortuño després d’una topada amb un defensa rival.
Després de la derrota al Molinón, l’equip dirigit per Pablo Machín és més cuer i per sortir del descens seran necessàries unes set o vuit victòries, que ara per ara, semblen complicades d’aconseguir, tot i el canvi d’actitud de l’equip.

La setmana vinent el Girona rebrà a Montilivi un altre equip en zona de descens, l’Alcorcón. El partit es jugarà el diumenge a les 17:00h.